FRESH CAVIAR

Bohatý potenciál čerstvých kaviárových buněk

fresh-caviar1

Kaviár je vzácná a cenná látka, bohatá na výživu, která se nazývá VITELLUS (z latinského „vita“, tj. „život“) a je nezbytná pro vývoj a stavbu životně důležitých struktur. Vitellus obsahuje převážně fosfolipidy a fosfoproteiny (životně důležité složky buněčných membrán všech živých organismů). Čerstvé kaviárové buňky obsahují výživný koktejl s hojným zastoupením bílkovin, bohatý na peptidy a esenciální aminokyseliny.

Aminokyseliny jsou prvky, z nichž se tvoří bílkoviny, které samy o sobě představují konečné „stavební kameny“ všech buněk v organismu. V těle se vyskytuje 20 aminokyselin, přičemž některé z nich, jako je isoleucin, leucin, lysin, methionin, fenylalanin, threonin, tryptofan a valin, si tělo nedokáže syntetizovat a musí je získávat z exogenního zdroje. Proto se nazývají „esenciální“.

Kožní buňky podle svých potřeb asimilují všechny metabolické prekurzory obsažené v kaviáru.

Kaviár tudíž obsahuje všechny životně důležité zdroje potřebné pro mladistvou pleť.

Představuje alternativu k placentárním extraktům, které se kdysi používaly jako součást známé švýcarské buněčné terapie.

Zpět